(Android) Merge Plane Robots - Idle Game apkrāptu kodu neierobežots kristāli
Mar 6, 2022 9:52:47 GMT
Post by godsrofoodladeer on Mar 6, 2022 9:52:47 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu kodu neierobežots kristāli ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plane Robots - Idle Game 2022 version ▞▞▞
Man atgādina transformatorus, bet tam ir nepieciešama tikai m pi re grafika
Man tas patīk, bet daudz uznirstošo reklāmu
Sucksss
Nav ziņas
Tas ir jautri, un es spēlēju arī daudzas citas sapludināšanas spēles, un tās ir jautras, kā arī turpiniet strādāt
Oho
Šķiet jautri, bet jūs esat apspiests ar reklāmām, tas traucē baudīt
Garlaicīgi
Nevar novietot robotus uz paliktņiem, neskatoties šo reklāmu, katru otro pogu nospiežot visas šīs spēles reklāmas ir 25 līdz 30 sekundes garas, un dažas reklāmas ir smieklīgi.
Merge Plane Robots - Idle Game Santai qpp
Tas ir tikai oriģināls.
Šī ir jauka spēle
Jautra spēle manam 5 gadus vecajam dēlam. Lietojumprogrammu tagad gandrīz nevar atskaņot. Sarkanās kastes pilienus nevar atvērt un tie nekad nepazūd. Pazuda atlīdzības josla par papildinājumu skatīšanos. Lietojumprogramma nejauši piedāvā jauninājumus, kad iegādājaties robotu ar spēles valūtu (kā iepriekš); bet tagad jūs nevarat pieņemt piedāvājumu vai noraidīt to. Šajā brīdī jums ir jāaizver lietotne. Mēģināja notīrīt spēles kešatmiņu un noslaucīt Android nodalījuma kešatmiņu. Nav uzlabojumu. Tika atinstalēta lietotne, kas zaudē visu progresu. Viņš ieguva 33. līmeņa robotu.
Sākumā bija jēga, tad pirkt robotus vienmēr tiek parādīta reklāma, un, ja pieskaraties tai, tā saka, ka nav reklāmas, tas ir ļoti kaitinoši.
TAS MAN TURPINĀK NORĀDA, KO DARĪT, UN ES IZLIETOJU 10.9K TAGAD BEIDZIET MAN SAKĀT, KO DARĪT!!!!
Ir labi
Tā ir pārsteidzoša un lieliska spēle, ko spēlēt, ja jums ir garlaicīgi!
ES ARĪ TO MĪLU
Tā ir patiešām jautra spēle, to vajadzētu izmēģināt ikvienam
Labi Vai varat pievienot funkciju, kas ļauj vadīt robotus 3D režīmā
Merge Plane Robots - Idle Game ง่ายๆ tphf
Šī spēle ir jauka
Labi, es zinu, kas tas ir, bet mans tālrunis iesūcas
ممتازة ورائعة جدا جدا جدا
Forša spēle
Tā ir kā jautra robotu spēle. Tā ir kā automašīnu sapludināšanas magnāta spēle ar jautriem robotiem un robotu veidošanas spēli. Būs jautras spēles. Piemēram, varbūt izveidot jautru spēli, ko spēlēt vai spēlēt kopā ar draugiem un ģimeni un māsas draugiem un brāļu draugiem. Un kā labs lielisks stāsts . Un muļķīga spēle.
1:00 sacīja, ka viņš nav vienīgais cilvēks savā birojā, kurš nav aplaupīts
SSgt. Rtr
Šī spēle ir patiešām jautra un ļoti jautri apvienojas, un man tā ļoti patīk, bet es novēlu arī jaunus uzdevumus
Slikta atsauksme
Šī spēle ir 🏁
Tā ir ļoti izklaidējoša spēle! Man ir šī spēle. Es visu laiku spēlēju šo
Spēle nav īpaši izaicinoša, un tai ir kaitinoša roka, kas norāda, ko darīt tālāk, pat ja jūs to nevēlaties. Izstrādātāji noteikti domāja, ka visi ir stulbi, kas spēlēja šo spēli, tāpēc es viņiem parādīšu, ka esmu labāks par viņu.
Man patīk roboti kā šķiņķis, tāpēc šī ir mana labākā spēle
Jauki boti
Merge Plane Robots - Idle Game 休閒 boy
Teiksim, ka es vairs nevaru spēlēt spēli, tā neļaus man pirkt automašīnu un saka, ka man ir jāskatās, kā pievienot, lai palielinātu automašīnu skaitu, tāpēc jā, šī spēle ir savdabīga lieta, Srry.
Koncepcija ir jēga spēlei, man patīk, kā jūs paceļaties līdz augstākajam līmenim, ja vien vēlaties, un tā ir vienkārši lieliska.
Ātri un jautri spēlēt, bet, izlaižot jaunu priekšpusi, pirms turpināt, jāgaida ilgs laiks
labi
Man patīk šī spēle. Es domāju, ka man tā patīk
Tas ir ļoti jautrs idc par reklāmām vai jebko, ko es tām izmantoju, bet jebkurā gadījumā tas tiešām ir 👌
Pocket City Simulación azo
Man patīk roboti, un tas ir tas, kurš to radīja 😂 un cik viņai gadu, un man patīk, ka tu tikai joko, manam brālim ļoti patīk šī spēle 😂 LOL 😂 😆🤣😆🤔😴
Šī spēle ir vislielākā no tām mēneša labākā spēle, labi ne labākā manā tālrunī, bet es teiktu, ka tā ir ceturtā labākā, bet es nenovērtēšu to par zemu, tā ir brīnišķīga
pārsteidzošs
Kad mēs varam sagaidīt atjauninājumu ar robotiem, kas nokārtojuši 41. līmeni?