Post by godsrofoodladeer on Mar 6, 2022 9:49:43 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Vector ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Vector IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ много primogems хакват ▞▞▞
▞▞▞ Vector 2022 version ▞▞▞
По някаква причина играта не работи, сякаш се опитвам да я заредя, но просто ме изхвърля без причина. Можете ли, момчета, да поправите това.
Vector アーケード fqq
OpenCV Tutorial - iOS приложение за откриване на обекти в изображения - Подвижен. ... gray, CV_BGRA2GRAY); //mser with maximum area is std::vector maxMser
Kogato mina 10 pisti drygite ne mi se otklychvat
Истеглете я
Vector Arcade oyc
това е най-лошата игра някога, ако смятате, че това е твърде невероятно добре, вие просто очаквате, че не е вярно, защото дори не сте докоснали или сте направили правилното нещо, тя ще направи различно, не мисля, че беше грешка, но това ще бъде най-лошото, което съм играл.
Vector is an exciting, arcade-style game featuring you as the exceptional free runner who won't be held down by the system. In this totalitarian world
Супер е давам 5 звезди
Хареса ми.
Играта е отлична. Различни движения и паркур трикове. Тази игра е добра за забавление от 1 до 2 дни. Но проблемът е, че трябва да завършите много звезди, за да отключите нови нива. Моля, разгледайте въпроса.
Тази игра е добра, но имате само три безплатно, всички останали трябва да плащате звезди, които получавате след всяка мисия добре, поне е добре
Самата игра е наред, но контролите са абсолютно забавени, когато прекарвам пръст нагоре по слайдовете на героя и това се случва всеки път, особено когато трябва да рестартирам нивото отново
В началото беше хубаво, но някои от каскадите, дори и да ги изчислите перфектно, това не го прави, отнемайки точки от резултата ви
Много лоша игра понякога играчът не скача понякога триковете не се активират най-лошата игра в света завинаги не играйте тази игра в противен случай тя ще има лош ефект върху вас bekar ghatiya game jo bhi khelega pagal ho jayega
Име: Vector 2 MOD APK; Жанрове: Аркада; Версия: 1.1; Разработчик: NEKKI; Изисква: 1; Размер: 97 MB; MOD характеристики: -Много пари, първокласна версия на
Не ми кефи
Cooking Talent - Restaurant fever Strategi tqe
Vector 아케이드 wnbj
Обичам тази игра и нейната концепция, но по дяволите контролите са ужасни на мобилни устройства. Дори не знам как стигнах до строителния двор. Лошите контроли правят играта по-трудна, отколкото трябва. Моля, поправете това!
Що се отнася до мен, Vector е просто страхотна аркадна игра, която, макар и да не блести с някакъв ... Изтеглете Vector за iPhone и iPod Touch [App Store].
Това е добра игра според мен ОЧАКВАЙТЕ по 2 причини. 1- Контролите са трудни и трябва да има някакъв джойстик. 2- Когато се опитам да вляза в реклама и да получа повече монети, винаги пише „Съжалявам, видео не е намерено“, независимо колко пъти се опитвам или колко дълго чакам.
много e zle ne q svalqite smisal nqma
ууууууууууууууууу
Добра игра, но искам да знам защо дадох само 3 звезди, защото всичко в нея струва парите на играта и това също е голяма сума и дори ако пропуснете трик или дори пропуснете бонус веднага, вашата една звезда се анулира. Моля, подобрете играта........
Паркур трябва да е нещо, което тече, тази игра ме кара да се чувствам толкова вбесен от това колко досадни са контролите на thw и колко лош е паркурът, на всичкото отгоре трябва да играете едни и същи мисии отново и отново, докато получите достатъчно пари ( игрова валута), за да купите следващия паркур или способност да получите 100% от мисията. Това е друга лоша игра, която иска да похарчите пари за нея, за да получите "пълната" версия.
Платих 0,99 цента, за да отключя играта, за да мога да играя нон стоп и те все още са заключени И съм в капан, където трябва да играя ТОЧНО същите нива, j вече победих... деинсталиран и на следващото.
Калибрирането на докосване се нуждае от работа, играеше го за 10 минути и имаше трудности с основните контроли на 1-во ниво. Графиката е готина.
Vector е много невероятна и трудна игра, защото харесвам твърди игри, така че причината да дам на тази игра три звезди, защото отидоха твърде далеч и някои етапи са объркващи и дори не разбирам къде да отида, защото играта просто дава като две места, които да отидете и вие просто ще харесате къде да отида, така че играта е доста хубава и страхотна, но ако има нещо, което искам за играта, би било да сложа стрелки или илюстрация къде ще трябва да отидете, така че няма да трябва да се губи в играта tnx
Играта започна много добре, но след това стана все по-трудна и по-трудна, до ниво 11 не мога да победя изобщо, защото не мога да настигна това дете, което показва пътя. Губя го от поглед и накрая всеки път скачам до смърт. Много ми хареса тази игра, но имам чувството, че трябва да я деинсталирам, защото дори не мога да играя.
Това е добра игра, но някои нива са просто лошо проектирани, а контролите са твърде придирчиви
Еи Nero ари напрей тази игра и след ще видим как ще пишат другите
В началото бях много заинтересован от играта, но след като напреднах в играта, разбрах, че трябва да получите всички кубчета, за да напреднете в историята на furthur, но какво ще стане, ако някой играе само за забавление и не иска да се придържа към кубчетата и резултати, но просто искам да направя всички трикове и след това да напредвам. Това е единственият резултат, който давам ⭐⭐⭐. В противен случай графиката и играта са огън🔥🔥🔥🔥🔥
Моля, оправете контролите, когато плъзнете, скочи, когато скочихте, ще се плъзне, поправете го добре, но графиката е страхотна, имате нужда от момчета, които да поправят тази повредена игра, толкова нелепо, моля, поправете я
Lukas Stefanko в Twitter: "Distribution vector for #YouTube ...
това е страхотна пристрастяваща игра, но имам много проблеми с история 1-8 от страна на ловеца, изглежда, че независимо колко пъти скоча на първата сграда, той се хваща, вместо да се търкаля върху нея, сякаш не скача достатъчно високо , което прави това ниво почти невъзможно за завършване на 3 звезди.
Готина но трудна